TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Atlantisz

: Atlantisz

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Mitológia Régészet Általános földrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

245 p., ill.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Negyedszázezernél több tanulmányt, könyvet eredményezett idáig az Atlantisz-problémával foglalkozó irodalom. [...] Stegena Lajos a geofizikus és geológus tudós felkészültségével keresi a probléma megoldását. Felsorakoztatja a Földnek és a Kozmosznak mindazokat a hatalmas erőit, amelyek katasztrofális pusztítást okoztak, és amelyekről feltételezhető, hogy Atlantiszt megsemmisítették. Ilyen erőket azonban nem talál. Az oceanografia eredményeit segítségül híva keresi az Atlanti óceán fenekén egy elsüllyedt nagy föld nyomait. Nem találja. Kutatása negatívummal zárul. Könyvének ez az első része mégsem kiábrándító. A legendás Atlantisz kutatása a szerző számára csak keret ahhoz, hogy kutassa és végül meg is találja az igazi Atlantiszt, az emberi kultúra bölcsőjét, ahonnan a műveltség gyökere szétterült és betöltötte földkerekséget. Munkájának ez a kultúrtörténeti része valóságos tudományos detektívmunka, melynek minden mozzanata érdekes, lebilincseli az olvasót."

leírás:

Védőborító nélküli példány.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!