TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Geológiai kisszótár. Angol-magyar és magyar-angol

: Geológiai kisszótár. Angol-magyar és magyar-angol

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Szótár Angol nyelv

Nyelv:

Angol, Magyar

Terjedelem:

386 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Magyarországon - elsősorban a nyelvterület nagysága miatt - még a geológia alapműveinek is csak egy része jelenhet meg magyarul. Ezért minden geológusnak - dolgozzék akár az iparban, akár a kutatásban - szüksége van az idegen nyelvű szakirodalomra. A Geológiai Kisszótár az angol nyelvi kiadványok olvasását kívánja megkönnyíteni. Elsősorban az egyetemi hallgatók - magyarok és idegen ajkúak - számára készült, de talán a már végzettek is haszonnal forgathatják majd egy-egy kifejezés magyar megfelelőjét keresve. A szótár három részre tagolódik. Az első fogalomkörök szerint rendezve tartalmazza a legfontosabb szakkifejezéseket és magyar megfelelőjüket. Ezzel az angol szakmai terminológia alapjainak gyors elsajátításához nyújt segítséget a nyelvtanulásban már régóta bevált módszer szerint. A második és a harmadik rész betűrendes szójegyzéke az angolról magyarra, illetve a magyarról angolra való szakszöveg fordítását szolgálja."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!