TERMÉSZETTUDOMÁNY / Geológia kategória termékei
Ősállattani praktikum

, : Ősállattani praktikum

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Geológia Őslénytan Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

663 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631835634

tartalom:

˝Ez a könyv elsősorban a geológus hallgatók ősállattani és mikro-paleontológiai foglalkozásaihoz készült, de a földtudományi és biológia szakos egyetemi hallgatók számára is hasznos. A könyv két fő részre tagolódik, az általános részre, amely módszertani tanácsokat ad a gyűjtéstől kezdve a szakszerű leírásig; a másik, az anyag zöme a rendszertani rész. Ez tárgyalja az ősállattani-anyag legfontosabb és legjellemzőbb alakjait. A szerzők több évtized alatt kikristályosodott törzsanyagra támaszkodtak. A genusok ismertetése során szinte minden esetben ismertették a típusfajt, és rajzot vagy fotót adtak róla. A morfológiai jellemzőkön kívül az illető genus fajainak élőhelyére, életmódjára és földtörténeti előfordulására is utalnak.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!