SZÉPIRODALOM / Görög irodalom kategória termékei
A hiba

: A hiba

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Görög irodalom Regény, elbeszélés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

247 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Antonisz Szamarakisz lélegzetelállítóan izgalmas regénye, A hiba 1965-ben jelent meg Görögországban. Az első szótól az utolsóig fogva tartja az olvasót, szerkezete mesteri, logikája kristálytiszta, a cselekmény feszültségét a szerző mindvégig fokozni tudja - nem csoda, hogy a többek között Agatha Christie, a detektívregények mesternője is mélységes elismeréssel nyilatkozott a könyvről. Antonisz Szamarakisz műveit tizennyolc nyelvre lefordították, A hiba c. regényéért a szerző elnyerte a legfontosabb görög irodalmi díjat, a "Tizenkettők díjá"-t. A hiba igazi remekmű. A titkosrendőrség két ügynökének pszichológiai küzdelme egy gyanúsítottal "szellemes, nagy fantáziával és egészen rendkívüli mesterségbeli tudással megírt történet" - írta a regényről Graham Greene.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!