MŰVÉSZET / Grafika kategória termékei
A kockától az aktig

: A kockától az aktig

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Corvina Kiadó

Kategóriák:

Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

126 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631310361

tartalom:

"Szalai Zoltán munkája hézagpótló, felépítése egyszerű, világos, könnyen áttekinthető. A könyv legelején röviden a rajztudás fontosságáról beszél, bizonyos elméleti kérdéseket is érint. A különböző festők, szobrászok nagyképű, de máris idejétmúlt kiáltványait is olvashatjuk. Michelangelónak a rajz fontosságáról közölt pár mondata halomra dönti, megsemmisíti az összes olyan elméleteket, kiáltványokat, amelyek a tudás szükségességét tagadják. Pedagógiai szempontból is jó és szerencsés az ilyen elméletek közlése. Azután pedig a különböző rajzeszközökkel ismerteti meg a kezdő festőnövendéket, és nem felejtkezik meg a különböző anyagok lehetőségeiről sem. Bár minden festő és rajziskolában foglalkoznának az anyagok technológiájával is." A kötet rajzait a szerző tanítványai készítették, a budapesti Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában 1963 és 1973 között.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!