MŰVÉSZET / Grafika kategória termékei
Borsos Miklós üzenete 77 képben

Borsos Miklós üzenete 77 képben

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Dunakönyv Kiadó

Kategóriák:

Grafika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

95 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9637961798

tartalom:

"Borsos Miklós csodálatos örökséges hagyott ránk, kiegészítve már ismert életművét. Ez az eleddig ismeretlen gyűjtemény, e 77 mű Borsos Miklós üzenete. Az életét, művészetét foglalkoztató szenvedélyes érdeklődésének, eszméinek és élményeinek megfogalmazása. Felölelik belső érzékeléseinek majdhogynem minden területét: elvezetnek művészetének, alkotói korszakának ihletőihez. A vissza-visszatérő emlékképek élete utolsó pillanatáig végigkísérték, új és még újabb értelmezésekkel szőve át gondolatait. Az igazán nagy művészek tudnak csak ily sokszólamú sorozatot varázsolni. E 77 grafika minden darabja egy-egy üzenet - a sokat megélt, időnként kétségbeesett és sokszor magányos művész üzenete - az utókornak. Bennük mindaz, ami az élethez, a tartalmas, értelmes emberi élethez szükséges: erkölcs, tartás és hit. Hit abban, hogy az életnek célja van, s az ember célja az önmagában rejlő csoda megvalósítása. Majd húsz évvel születésük után ezt a csodát szeretnénk most az olvasó kezébe adni ebben az albumban."

leírás:

Mérete: 35 × 25 cm.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!