ORVOSI / Grafológia kategória termékei
Emberismeret az írásból

: Emberismeret az írásból

Kiadás:

Szeged,

Kiadó:

Szukits Könyvkiadó

Kategóriák:

Grafológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Igényes Könyvtár

Terjedelem:

167 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638199245

tartalom:

"Sok vita folyt már mind a sajtóban, mind társadalmi körökben is arról, hogy komoly tudomány-e a grafológia, vajon csak a napi divatot szolgálja, vagy pedig megállja helyét a gyakorlati életben is? Nyújt-e kétségtelenül emberismeretet, és bele tud-e világítani az emberi lélek mélységeibe? Hogy ez tényleg így van, azt Soltész István e munkája frappánsan dokumentálja. Feltárja előttünk a világ legkitűnőbb grafológusainak rendszereit, munkásságuk és megállapításaik eredményét, és azokat a módszereket, melyekkel megállapítani törekedtek az írásból az élet rejtelmeit és az egyén sajátosságait. Az embernek szembe kell végre néznie önmagával. Vannak dolgok, amelyek megoldódnak, vagy megszűnnek, ha nem is foglalkozunk velük, de az emberismeret-önismeret megbosszulja magát, ha hátat fordítanak neki. Az egész világűrt be lehet utazni széltében-hosszában, mégsem találja meg az ember a számítását, ha a hibáit magával viszi. Ha viszont azt kikutatva felismeri, és korrigálni tudja, a Föld legkisebb csücskén is boldog lesz. Ezért remélhetőleg az íráskutatás tudománya, mely még mindig a fejlődés stádiumában van, nagy szerepre hivatott az emberi művelődés történetében. Mindazok, akiknek érdekük, hogy közelebbről megismerjék embertársaik értelmi, akarati életét, érzületét és jellemét, a grafológiához fognak folyamodni. És ebben a törekvésükben nélkülözhetetlen segédeszközt fognak találni ebben a nagystílű, átfogó és praktikus munkában."

leírás:

A könyv borítója megázott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!