MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
A télialma termesztése

, : A télialma termesztése

Kiadás:

Budapest, 1959

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Kertészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

383 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Üzemi télialma termesztésünk nagy ütemben fejlődik, de a házi és háztáji almatermesztés sem veszít jelentőségéből, ezért Szakátsy és Fenyves munkájának új kiadásában egy külön fejezet részletesen tárgyalja a házi és háztáji kertek almatermesztésének sajátos problémáit is, az ezekben ajánlható fajtáktól kezdve a házi tárolás tudnivalóig. Így a könyv most már nemcsak a nagyüzemek és kutatóintézetek szakembereihez, hanem minden almatermesztőhöz szól. Részben ezt a népszerűsítési célt szolgálja az is, hogy az új kiadást - amelyet kiváló kutatónk, Szakátsy Gyula elhunytával Fenyves Pál dolgozott át - kb. 100 új szakszerű fénykép teszi még tanulságosabbá és érdekesebbé. Természetesen a télialmának elsősorban mint nagyüzemi gyümölcsnek van jelentősége. A könyv ilyen irányú jellege most is megmaradt, sőt bővült a legújabb tapasztalatokkal. A nagyüzemi telepítés, növényvédelem, munkaszervezés, gyümölcsszedés, osztályozás, tárolás fejezeteiben megtaláljuk a legkorszerűbb módszereket is - abban a gyakorlati szemléletben tárgyalva, amely annyira jellemző mindkét szerző munkásságára.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!