MEZŐGAZDASÁG / Gyümölcstermesztés kategória termékei
Az őszibarack és termesztése

: Az őszibarack és termesztése

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó

Kategóriák:

Gyümölcstermesztés Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

124 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A kis barackfa vállig sem ér, de már barack van ága hegyén" - lelkendezünk a költővel, és büszkén mutogatjuk saját nevelésű fácskánk első termését. Igen ám, de amíg beérik az első gyümölcs, sok mindent kell tennünk a sikeres szüretért. Először is meg kell tanulnunk a szakismeretek leckéit. Könyvében nem törekedett a teljességre, de benne van mindaz, ami az alapfokú ismereteket jelenti. Külön fejezet szól az őszibarack talaj- és tápanyagigényéről, ültetéséről, ápolásáról, metszéséről, növényvédelméről, alanyiról és a jól bevált fajtákról. Ezeken kívül megtalálható még az őszibarackszabvány és a gyümölcscsomagolás technikai leírásai. E könyvet elsősorban gyakorlati kertészeknek, a házikert-tulajdonosoknak és a hétvégi ház kertjében kertészkedőknek szántuk, kiknek az idejük kevés, valamint csak a gyakorlati teendők érdeklik.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!