SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
A katonai vezetés pszichológiája

: A katonai vezetés pszichológiája

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633264189

tartalom:

"A vezetési tevékenység sokrétű és bonyolult mechanizmusában milyen szerepet játszanak az emberi tényezők? Melyek azok a képességek, ismeretek és lélektani tulajdonságok, amelyek közrejátszanak abban, hogy a vezetési tevékenység - közelebbről a katonai vezetés - váratlan hatások ellenére is mind eredményesebb legyen? Ilyen kérdésekre keres választ dr. Csépe József a katonai vezetés lélektanát elemző hazai és külföldi kutatások eredményeinek felhasználásával. A szerző, munkája első részében a probléma elméleti megalapozását adja, elemzi azokat a motívumokat, amelyek hatást gyakorolnak a parancsnoki tevékenységre. A továbbiakban az emberi tényezők szerepét értelmezi és vizsgálat alá veszi a döntés-mechanizmus folyamatát, ezen belül egy-egy szakasz tartalmát. Foglalkozik az idegi tevékenység sajátosságával, a káros hatások kiküszöbölésének lehetőségeivel. A kötet szerzője különös gondot fordít a vezetési stílus kérdéseire, s eközben behatóbban elemzi a kapcsolatrendszer formáit, minőségét, a parancsnoki magatartás fontosabb jegyeit az eredményesség feltételei szempontjából. Szól a közösségek jelentőségéről, az állandó kommunikáció, a ráhatás, a meggyőzés szerepéről. Dr. Csépe József könyve mind elméleti, mind gyakorlati szempontból időszerű, s a téma iránt érdeklődők haszonnal forgathatják. "

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

2 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!