SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
A zászlóalj harcászata. Harci példák a Nagy Honvédő Háborúból

A zászlóalj harcászata. Harci példák a Nagy Honvédő Háborúból

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

242 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9633260485

tartalom:

˝Az összfegyvernemi alegységek harcászati elveit és a gyakorlati alkalmazásokat a Nagy Honvédő Háború harci példáin bemutató könyvsorozat második kötete e mű. Célja, az előző kötethez hasonlóan, a több mint harminc éve megvívott, immár történelemmé vált harcoknak, harci példáknak közreadásával, a belőlük levont és napjainkban is hasznos tanulságokkal segítse parancsnokainkat kiképző munkájukban, harcászati gondolkodásmódjuk fejlesztésében, katonai-szakmai ismereteik bővítésében. Negyvenöt harci példa szemlélteti a lövési-, illetve harckocsi-zászlóaljak harctevékenységét, az alegységparancsnokok munkáját, szerepét, a harc előkészítését és megvívását a fő harctevékenységi fajtákban, harcmódokban, különféle bonyolult harchelyzetekben. A háborús évek harcászatának elveiről és gyakorlatáról írt tanulmányok, színes harcvázlatok teszik teljesebbé, egészítik ki ezt a ˝példatárat˝.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!