SPORT ÉS PASSZIÓ / Haditechnika kategória termékei
Harc minden hullámhosszon

: Harc minden hullámhosszon

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Haditechnika Rádió, televízió Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Haditechnika Fiataloknak

Terjedelem:

63 p., ill.

Kötésmód:

fűzött

ISBN:

9633264

tartalom:

"A rádió- és a tévékészülékek életünknek ma csaknem olyan tartozékai, mint lakásunkban a villanyvilágítás, a folyóvíz vagy a fűtés. Valamennyi nélkülözhetetlen, de olykor bosszúságokat is okoznak. Mindenki tapasztalta már, hogy a műsorközlő rádió vevőkészüléken, ha vihar van, az adás élvezhetetlen. A tv nézői is sokat bosszankodtak már azon, hogy a szomszéd ház tetején levő neonreklám szellemképeket hoz létre a tv ernyőn, s gyakorta magunk sem értjük, miért válik a képernyőn a vétel néhány percre élvezhetetlenné. Pedig ennek oka gyakran igen egyszerű: lehet, hogy csupán a felettünk elhaladó utasszállító repülőgép zavaró hatása érvényesült. Így elmondhatjuk, hogy amilyen kellemes szórakozást nyújt korunkban a rádió és a televízió, olyan bosszúságot okozhatnak a természeti jelenségek vagy a különböző elektromos készülékek a műsorok vételénél. Ezzel már meg is fogalmaztuk, hogy a zavarok egy részét természeti jelenségek okozzák, a másik részüket pedig az ember alkotta elekromos szerkezetek idézik elő."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!