SPORT ÉS PASSZIÓ / Hajózás kategória termékei
Csuzima. Egy tengeri háború regénye

: Csuzima. Egy tengeri háború regénye

Fordító:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Athenaeum Irodalmi és Nyomdai Rt.

Kategóriák:

Hajózás Japán Oroszország története Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

395 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Kétségbeesetten lehunyta a szemét. Szédült. Úgy érezet, szakadékba zuhant. Leszállt az éj. A messzeségben néha felvillant egy-egy ágyú tüze, de hamarosan ennek is vége lett. Percek múltak-e vagy órák, sejtelme sem volt az időről. A hullámok magasba emelték, lehajították, arcába csaptak, kárörvendően fülébe kacagtak, kitépték kezéből a csónakbordát, felborították testét, fojtogatták, átbukfenceztek a fején. Fuldoklott a keserű-sós vízben, köhögött, kiabált, és leste a pillanatokat, mikor friss levegővel szívhatta tele tüdejét. Teste elzsibbadt, ereje fogytán volt, öntudata elborult..." Megmenekül-e a hős, vagy elnyeli a tenger feneketlen mélysége? A csuzimai ütközetben ezrek és ezrek pusztultak el a cári hadvezetés hibájából. Novikov-Priboj izgalmas regénye bemutatja a cári flotta vereségét. Japán modern csatahajóinak és a cárizmus kivénhedett bárkáinak a küzdelme csak az utóbbiak pusztulásával végződhetett. Novikov-Priboj méltó krónikása az eseményeknek, hiszen ő is végigélte, végigszenvedte a rettenetes tengeri csatát."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!