MEZŐGAZDASÁG / Halászat-horgászat kategória termékei
Horgászok kézikönyve

Horgászok kézikönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Mezőgazdasági Kiadó MOHOSZ

Kategóriák:

Halászat-horgászat Sport

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

405 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9632310977

tartalom:

"A horgásztudnivalók szakszerű, a gyakorlatban jól hasznosítható közreadásának szolgálatában működik együtt jó néhány éve már a MOHOSZ és a Mezőgazdasági Kiadó, legfontosabb halaink életmódjának és horgászatának monografikus feldolgozásával - az egyes kötetek kelendőségét fölmérő jegyzékek szerint meglehetősen nagy érdeklődést keltve. Ez a termékeny együttműködés jelentős állomáshoz érkezett most: a sorozat új tagja, a Horgászok kézkönyve a teljesség igényével foglalja össze azt az alapvető ismeretanyagot, amelyet a horgászatról, illetve a horgászathoz szorosan kapcsolódó különféle kérdésekről minden horgásznak el kell sajátítania, ha eredményesen akarja űzni ezt a sportot. A tizenegy tagot számláló szerzői munkaközösség Antos Zoltán irányításával kilenc fejezetben tárja az olvasók elé mondanivalóját. A tartalomból: a horgászatról általában - a vizek és a halak élete - horgászeszközök - horgászkészségek, horgászmódszerek - etetés, etetőanyagok, természetes csalik - halaink és horgászatuk (ebben a fejezetben kevés híján negyven halfajról esik szó!) - a kapástól a trófeáig - horgászhelyek vizeinken - halgazdálkodás."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!