SZÉPIRODALOM / Humor kategória termékei
Közéleti tankönyv

: Közéleti tankönyv

Kiadás:

Budapest, 1940

Kiadó:

Rózsavölgyi és Társa

Kategóriák:

Humor

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

224 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"A szatirának országszerte ismert művésze görbe tükröt tart ezúttal nem hallgatói, hanem olvasói elé: távolról sem békésen folydogáló életünk leginkább szemelőtt mozgó foglalkozásainak típusairól mond nem túlságosan hízelgő véleményt, amikor megmutatja, hogy ilyenek vagytok ti...! Nem kíméli se a politikus, vagy diplomata, se a nagyképű sebész, a női szabó, éppúgy nem, mint a színész, vagy filmes, sőt önmaga, a hivatott konferanszié pályájának jellemző tulajdonságait sem. Hangja csak szellemesen gunyoros, de sohasem sértő, vagy bántó. A magyar "tankönyvirodalom" ez új terméke jóízű, hangos kacagásra készteti minden olvasóját és míg pompás olvasmányt nyujt, derűs életfilozófiával ajándékozza meg hiveit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!