SZÉPIRODALOM / Ifjúsági kategória termékei
Képes Biblia kicsiknek és nagyoknak

: Képes Biblia kicsiknek és nagyoknak

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Aranyhal Könyvkiadó

Kategóriák:

Ifjúsági Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639394335

tartalom:

"Ezzel a gazdagon illusztrált könyvvel ahhoz szeretnénk hozzájárulni, hogy a kicsik és nagyok számára mai, közérthető nyelven hozzáférhető legyen a Biblia. Ismert és kevésbé ismert ószövetségi és újszövetségi történeteket válogattunk össze. Ezek olvasása többet nyújt puszta információszerzésnél. Nemcsak alapvető műveltségre tehet szert az Olvasó, hanem betekintést nyerhet a pátriárkák bölcs életvezetésébe, megismerheti mély istenhitüket. Tanulságos és az emberi jellem csiszolására rendkívül alkalmas a bibliai hősök, főszereplők életútjának szemlélése. A keresztény erkölcsi értékek, melyek ismerete és gyakorlása már-már kiveszőben van rohanó, törtető világunkban, újra felbukkannak és tanulságul szolgálnak mindennapjainkban. Olvasmányos, rövid történeteket tartalmazó Képes Bibliánk Károli Gáspár bibliafordítása nyomán készült. A lapok alján szereplő utalásokat ennek megfelelő írásmóddal tüntettük fel. Károli életműve századokra meghatározta gondolkodásunkat és nyelvünket. Egyes képei, szófordulatai, hangulata napjainkig befolyásolják a magyar irodalmi nyelv fejlődését. A könyv érdekessége, hogy a szöveg és a rajzok egyaránt magyar szerzők munkái."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!