GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Fa- és fahelyettesítő anyagok

Fa- és fahelyettesítő anyagok

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1960

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Ipari Szakkönyvtár

Terjedelem:

298 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A faanyag felhasználási területe rendkívül széles. Csaknem valamennyi iparág munkásai dolgoznak fával, ill. közvetett módon a különböző gyártmányokba beépített faanyaggal. Ahhoz, hogy jól - célszerűen és gazdaságosan - tudjanak dolgozni vele, elengedhetetlen, hogy ismerjék a faanyag alapvető tulajdonságait. Gyakori, hogy túlméretezett vagy szükségtelenül jó minőségű anyagot használnak fel olyan esetekben, amikor azt a gyártmánnyal szemben támasztott követelmények nem indokolják. A fahelyettesítő anyagok egyes tulajdonságai bizonyos határok között változtathatók a felmerült követelménynek megfelelően. Gondos mérlegeléssel kell minden esetben határozni arról, hogy adott célra fát vagy fahelyettesítő anyagot (és milyent?) használjunk-e...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!