GAZDASÁG / Ipar kategória termékei
Pneumatikus irányítástechnika

: Pneumatikus irányítástechnika

Kiadás:

Budapest, 1966

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Ipar Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

411 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Ipari folyamatok automatizálásában a villamos segédenergia mellett világszerte egyre nagyobb mértékben alkalmazzák a sűrített levegőt, vagyis a pneumatikus megoldásokat. Ennek nagy előnye, hogy a levegő, mint energiaforrás mindenhol jelen van. A hazai folyamatszabályozás területén jól ismert szerző az önműködő irányítástechnikában a pneumatikus megoldások szerepét a gyakorlat szempontjából vizsgálja. Hazánkban a villamos automatikarendszerek mellett a pneumatikus szabályozó rendszerek és e rendszerek elemeinek kifejlesztése és gyártása terén már jelentős eredményeket könyvelhetünk el. Időszerű tehát a pneumatikus irányítástechnika alapjaival, elméletével és gyakorlati alkalmazásával foglalkozó könyv megjelentetése. Az olvasó megismerkedik először a pneumatikus passzív és aktív elemekkel, majd az irányítástechnikában alkalmazott pneumatikus távadókkal, alapjeladókkal. Ezek ismeretében kerül sor a pneumatikus szabályozókra, számító egységekre, végrehajtó- és beavatkozószervekre. A korszerű pneumatikus logikai elemek tárgyalása után, a membrános, golyós, a szabadsugaras erősítő elemeket és-az utóbbi években kifejlesztett egyéb pneumatikus megoldásokat ismerheti meg az olvasó."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!