MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
A perzsaszőnyeg házi készítése

: A perzsaszőnyeg házi készítése

Kiadás:

Budapest, 1930

Kiadó:

Manus Rt.

Kategóriák:

Iparművészet Háztartás

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

125 p., ill.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Számtalan felszólítás és kérdezősködés, valamint egyéb tapasztalásaim meggyőztek arról, hogy ennek a könyvnek megírására immár komoly szükség van. Ezek a sorok tisztán praktikus célok önzetlen szolgálatába kívánnak állani, nem akarnak tehát abba a hibába esni, hogy a teljes témát hiánytalanul felölelő, kerek, formás, irásmű érdekében, fölös dolgokat sok körülírással és bőven tárgyaljanak, - olyanokat, amiket kezdők esetleg úgy sem értenek meg és melyek nemhogy előmozditanák, hanem nehezebbé tennék kitűzött célom elérését, azt, hogy ezen sorok olvasása és az ábrák szemlélése révén, mindenki mennél könnyebben, minden fejtörés nélkül egymaga tanulhasson meg otthon szőnyeget szőni. 15 éves szakadatlan tanitás közben szerzett, mondhatnám páratlan praxis alapján okulva, igyekeztem mondanivalómat legegyszerűbb érhető formában előadni, - hiányokkal, sőt olyan magyarázatokkal, miket hozzáértőknek másként mondanék el, - kizárólag az elemi iskolai tankönyv igényeivel kezdők részére, kik eddig minderről mit sem tudtak. Egy később tervbevett nagyobb munka, melyben a dolgok abc-jére már nincs szükség, szolgálja majd a nagyobb igényeket.

leírás:

Borítója szakadozott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!