MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Hölgy, egyszarvúval

: Hölgy, egyszarvúval

Kiadás:

Budapest, 1974

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Iparművészet Regény, elbeszélés Művészettörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

195 p., ill.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632800982

tartalom:

Mi kell az emlékek felidézéséhez? Mindenekelőtt egy jegyzetfüzet, amelyben a fontos dolgokról pontos jegyzetek, a lényegtelenekről címszavak állnak. Lényegtelenek? Az emlékek ködéből néha egy odavetett szó pontosabb információkkal szolgál, mint a szakszerű leírás, hisz egyetlen apró dolog, mint a gombolyag lelógó szála, magával gombolyíthatja az egész emlékfüzért. Mi kell még? Egy hangulatmorzsa, egy hangfoszlány, egy illattöredék. Egy hang: bontják a szomszéd házat, a szállítószalag süvít. Pontosan ilyen ébresztett általában reggel hétkor Párizsban, a francia kukáskocsi magasan szirénázó "fejhangja", a szemétőrlő szabálytalan zajától kísérve. Egy illat. Ma már csak sátoros ünnepen mosakszom meg a Rexona szappan maradékával, de ez is felidézi a párizsi szállodai szobát vagy a nagy áruházak illatszerosztályát, jószerivel az egész áruházat belengő jó szagot.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!