MŰVÉSZET / Iparművészet kategória termékei
Laki Ferenc. Az iparművész portréja történelmi kitérővel: Jutadomb, 1956. november 4.

, : Laki Ferenc. Az iparművész portréja történelmi kitérővel: Jutadomb, 1956. november 4.

Kiadás:

Budapest, 2012

Kiadó:

Logos Kiadó

Kategóriák:

Iparművészet Ötvenhat Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

151 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789638159267

tartalom:

˝A legbátrabb harcosnak is szüksége van a női szívek melegségére és gondoskodására, mert innen meríthető az egyik legnagyobb energia. Laki Ferencnek, a jutadombi "'56-os mesterlövésznek" élete végéig megadatott az efféle energiaforrás. Sőt, többféle módon is megajándékozta a sors, hiszen a hitvesi szeretet mellett élete utolsó, súlyos betegségekkel küzdő időszakában olyan orvosra és barátra lelt dr. Kiss Erika személyében, akire rábízhatta élete nagy titkát: az 1956-os második szovjet intervenció idején, a Jutadombnál a szovjet Déli Hadseregcsoport Parancsnokság teljes megsemmisítésének máig rejtélyekkel övezett történetét. Kiss Erika a nagy titok feltárására engedélyt kapott Laki Ferencnétől, s mint számos avatott mű szerzője, most is megtalálta azt a legalkalmasabb műfajt, egy sajátos családregényt, amelybe beágyazva a históriát egyben emléket állíthat e rendkívüli egyéniségnek. A kötet látszólag csak egy küzdelmes élet szellemi portréja, ám ennél sokkal többről van szó, mivel a szerző kiváló érzékkel rávilágít azokra a lelki mozgatórugókra, amelyek adott esetben "hétköznapi hőssé" avathatnak valakit, hiszen az igaz embernek sorsfordító pillanatokban mindig helyén van az esze és a szíve, mer és tud jó döntést hozni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!