TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Beszélgetések Goethével

: Beszélgetések Goethével

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Magyar Helikon

Kategóriák:

Irodalomtörténet Német irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

653 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

Eckermann-nak, Goethe Eckermannjának neve irodalomtörténeti szimbólummá lett az idők folyamán: az önfeláldozó szellemi szolgálat jelképévé. Az egész világ hódolatától körülvett, agg költőfejedelem 1823-ban fogadta munkatársául az akkor harmincegy éves Eckermannt, aki aztán majdnem egy évtizedig élt és dolgozott Goethe közelében, rajongva szeretett mestere munkálkodásának, élete folyásának, és végül halálának tanújaként. Ennek a csodálatos, páratlanul gazdag évtizednek a foglalata a Beszélgetések; plasztikus, intim közelségbe hozza a weimari élet hétköznapjait, elevenen közvetíti számunkra Goethe máig érvényes, különleges leleményű megfigyeléseit műről, alkotásról, tudományról és természetről, hűségesen rekonstruálja hatalmas, embert és világot átfogó gondolatrendszerét.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!