TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Burokban születtem

: Burokban születtem

Kiadás:

Budapest, 2003

Kiadó:

Noran Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Magyar irodalom

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

446 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639539082

tartalom:

"Mama hazudik - gondolom titokban. Mamáról nem szabad csúnyát gondolni, titokban se sokáig. - Van egy krajcárom, aranykrajcár, szilvát akarok venni egy parasztasszonytól, s mama rám kiabál. - Nehogy venni próbálj, mert kolerát kapsz, s meghalsz. - Egy krajcárért nem lehet kolerát kapni, meghalni se lehet egy krajcárért, egy krajcár az majdnem semmi." Kosztolányi Dezsőné Harmos Ilona a szakemberek előtt is ismeretlen, megrendítő erejű ifjúkori memoárját (Burokban születtem), mind ez ideig közeletlen író-, tudós-, színész-és írófeleség-portréit, valamint többnyire a Nyugatban közölt, de könyv alakban soha meg nem jelent novelláit adjuk közre ebben a kötetben. A fiatal lány, a későbbi színésznő, majd az írófeleség is meglepő bátorsággal és őszinteséggel vall egy olyan korról, amelyről azt hittük, hogy már mindent tudunk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!