TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Magasból a mélybe. Latinovits Zoltán levelei Beke Alberthez

: Magasból a mélybe. Latinovits Zoltán levelei Beke Alberthez

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Mundus Magyar Egyetemi Kiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Pszichológia Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

133 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9638033126

tartalom:

"Először is Latinovits nem volt zseni, másodszor pedig 1958 és 1961 között én nemcsak hogy barátja voltam, hanem... amikor önbizalmát is szinte teljesen elveszítette, én voltam a kapocs közte és a külvilág között. Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy - mint ugyancsak őmaga írta - az én "injekciózó" leveleim tartották benne a lelket azokban az időkben, amikor gyakran foglalkozott azzal a gondolattal, hogy végképp szakít a színészettel..." Beke Albert "Először, Latinovits Zoltánt zseniális színésznek tartom. Másodszor, Latinovits-nak olyan pszichiátriai betegsége volt, amelyikből rendszerint teljesen meggyógyulnak, és ő is meggyógyult. Harmadszor, Latinovits színészi talentuma és betegsége semmilyen elsődleges kapcsolatban sincs egymással, vagyis nem lehet egyikkel a másikat magyarázni. Negyedszer, Latinovits kultusza nem a rossz ízlésű emberek számlájára írható, hanem a sajátos zsenialitása iránti fogékonyságból származik." Pethő Bertalan

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!