TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Mindentudás Egyeteme 2. kötet

Mindentudás Egyeteme 2. kötet

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Művelődéstörténet Politika Egészségügy Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

392 p., ill.

Kötésmód:

nyl

ISBN:

9630945517

tartalom:

"A tudás legyen közkincs": ezen elv jegyében kezdődött 2002 szeptemberében az a tudományos ismeretátadó program, melynek keretében a legkülönbözőbb tudományterületek jeles személyiségei tartanak előadásokat az elméleti kutatások és a gyakorlati felhasználások összefüggéseiről. A televízió, a rádió, az internet és a sajtó egymásra hivatkozó csatornái után most a klasszikus, gutnbergi formában nyújtjuk át az olvasónak a Mindentudás Egyeteme második szemeszterén elhangzott előadásokat. Ez a reprezentatív kiadvány segít abban, hogy bármikor felidézhessük az előadásokon hallottak, bővítsük ismereteinket, felismerjük az összefüggéseket és még jobban megbecsüljük a magyar tudósok eredményeit."A tudás legyen közkincs": ezen elv jegyében kezdődött 2002 szeptemberében az a tudományos ismeretátadó program, melynek keretében a legkülönbözőbb tudományterületek jeles személyiségei tartanak előadásokat az elméleti kutatások és a gyakorlati felhasználások összefüggéseiről. A televízió, a rádió, az internet és a sajtó egymásra hivatkozó csatornái után most a klasszikus, gutnbergi formában nyújtjuk át az olvasónak a Mindentudás Egyeteme második szemeszterén elhangzott előadásokat. Ez a reprezentatív kiadvány segít abban, hogy bármikor felidézhessük az előadásokon hallottak, bővítsük ismereteinket, felismerjük az összefüggéseket és még jobban megbecsüljük a magyar tudósok eredményeit."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!