TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Irodalomtörténet kategória termékei
Sorsfordító pillanatok

: Sorsfordító pillanatok

Kiadás:

Miskolc, 1993

Kiadó:

Felsőmagyarország Kiadó

Kategóriák:

Irodalomtörténet Szociológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

289 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637687149

tartalom:

˝Kabdebó Lóránt interjúival Sorsfordító pillanatok címmel a Kortárs rovatvezetőjeként találkoztam először. A sorozat lényegében teljes körképpé kerekedett, amelyből tudomásom szerint igazán számottevő magyar alkotó nem hiányzik: aki megszólaltatható és elérhető volt, az voltaképpen valamennyi szerepel ebben a kötetben. Talán külön nem szükséges hangsúlyoznunk, mekkora jelentősége van az eljövendő irodalomkutatás szempontjából egy ilyen karakterű gyűjteménynek. Inkább arra érdemes fölhívnunk a figyelmet, hogy akár az ezredforduló társadalomkutatói, illetve igényesebb olvasói is haszonnal forgathatják ezt a könyvet: olyan tudás- és művelődésszociológiai anyagot rejt ez a gyűjtemény, amely nélkülözhetetlen lesz a hetvenes-nyolcvanas évek értelmiségi magatartásformáinak értelmezésében, különösen pedig az irodalomkutató értelmiség mentalitására, önértelmezési stragégiáira irányuló kérdések megválaszolásában bizonyul majd pótolhatatlannak.˝ (Kulcsár Szabó Ernő)

leírás:

Érvénytelen bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!