FÖLDRAJZ / Japán kategória termékei
Nindzsák

: Nindzsák

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Sportpropaganda

Kategóriák:

Japán Sport Távol-Kelet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

209 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637543147

tartalom:

"Nindzsák. Kik azok? - kérdezheti az olvasó. Magyarországon alighanem csak az a néhány tucat, száz vagy ezer ember tudna egy-két szóval felelni erre, akik láttak már róluk egy videofilmet. Csakhogy ezek a filmek igen kevés szakértelemről, de annál több elszabadult fantáziáról tanúskodnak. Az igazi nindzsákhoz éppoly kevés közük van, mint a japán történelemhez. Hol láthattunk még nindzsákat? Két, nálunk is bemutatott japán mozifilmen. A néző ezt ugyan nem tudhatta, mert a szinkronszövegben, illetve a feliratban megpróbálták lefordítani a szót (hol erre, hol arra). Az értékesebbik film Kuroszawa Akira alkotása volt: Az árnyéklovas (Kagemusa). Emlékszünk, hogy Singen úr (Takeda Singenről még bőven lesz szó a könyvben) "árnyéklovasa" körül három rongyos figura settenkedik folyton, kikémlelendő Oda Nobunaga nagyúr, illetve Tokugawa Iejaszu számára, valóban Kai tartomány daimjója-e ő, vagy szélhámos. Ez a három figura - kicsit túlságosan is "realistán" ábrázolt - nindzsa."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

700 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!