SZÉPIRODALOM / Vers kategória termékei
Szeretnél játszani? Játékok tíz éven aluliaknak

: Szeretnél játszani? Játékok tíz éven aluliaknak

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Múzsák Közművelődési Kiadó

Kategóriák:

Vers Játék

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635630212

tartalom:

"Ennek a könyvnek minden játékához személyes közöm van. Sokat közülük még gyerekkoromban játszottunk Kunszentmiklóson. Vagyis ötven-hatvan évvel ezelőtt.
Örömmel fedeztem föl régibb és újabb játékgyűjteményekben, hogy gyermekkorom játékkincse más vidékeken is megtalálható volt különféle változatokban, s részben még ma is föllelhető.
Gyerekkorom játékainak másik csoportja családi örökség. Ezek egy másik, szintén régi hagyományba kapcsolódnak be. Édesapám, akit az irodalom, a nyelv és a matematika egyformán érdeke!t, megtanította hét gyerekét azokra a gondolkoztató játékokra, amelyeket ő játszott gyerekkorában, de újakkal is gyarapította ezt a játékkincset. Ezeknek java részét én is megismertettem néhány gyereknemzedékkel rádió-, tévéműsorokban, könyvekben, újságokban.
Én magam is kiötlöttem új játékokat, új változatokat. De belevettem ebbe a gyűjteménybe szélesebb baráti körömnek ötleteiből is, hiszen állandó csereviszonyban vagyunk Grétsy Lászlóval, Karinthy Ferenccel, Lukácsy Andrással, Timár Györggyel és az intellektuális játékok sok más barátjával."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!