TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Hamis vagy valódi? Írásszakértés és jogismeret mindenkinek

Hamis vagy valódi? Írásszakértés és jogismeret mindenkinek

Szerző:

Kiadás:

h. n., 2003

Kiadó:

Grafodidakt. Grafológusképző és Személyiségfejlesztő Központ

Kategóriák:

Jog

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

248 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632061500

tartalom:

Ebben a könyvben - a jogi ismereteket követően - először megtanítjuk Önnek, hogyan lehet írást torzítani és hamisítani (amely szintén egy lehetőség). De vigyázat! - utána azon információkat is megtanuljuk, hogy ez milyen következményekkel járhat. Mindezek után két döntés áll Ön előtt; hogy merre indul tovább, azaz milyen irányba tökéletesíti eddigi és itt megismert tudását, szakértő lesz, vagy pedig a másik oldalra áll... Bízunk benne, hogy a mi példánkat követve az írásszakértők táborához csatlakozik, bár a könyv alapossága, összetettsége és tudományossága alapján garantáltan a "másik oldalon" is tökéletes szakemberré válhat. Csak egy a baj! Lesznek olyan szakemberek, akik már szintén ebből a könyvből tanulnak, és a nyugodtabb, hosszabb távú szakma mellett döntenek majd, és ők tökéletes szakemberként fel tudják majd ismerni, a "tökéletes hamisítványt" is! Tehát, két legyet ütünk, egy csapásra. Konkurenciát és egyben nekik munkát adó személyeket is képzünk. Hogy miért? Ez nem új keletű dolog; hamisítás mindig is létezett, de így legalább "egyenrangú felek" izgalmas harca lehet akár a kriminatlisztikai kézírásvizsgálat is. És ki tudja? Lehet, hogy a legjobb hamisítóból lesz a legjobb írásszakértő! Jó tanulást kívánnak a szerzők.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!