TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Liber Amicorum. Ünnepi előadások és tanulmányok Harmathy Attila tiszteletére

Liber Amicorum. Ünnepi előadások és tanulmányok Harmathy Attila tiszteletére

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

ELTE Állam- és Jogtudományi Kar

Kategóriák:

Jog Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

338 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Harmathy Attila professzor úr 2007. április 20-án volt hetven éves. Ebből az alkalomból az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara ünnepi tudományos ülést szervezett. Az ülésen - amellett, hogy az Egyetem és a Kar vezetői köszöntötték az iskolateremtő egyetemi tanárt, a Kar volt dékánját - a tudós- és tanártársak egy csokorra való tudományos előadással tisztelegtek az ünnepelt előtt. Annak érdekében, hogy az ünnep által inspirált előadások maradandó formában is tanúskodhassanak az ünnepeltnek a jogtudomány legkülönbözőbb területein kifejtett hatásáról, az előadások tanulmánnyá szerkesztett változatát e kötetben nyújtjuk át az olvasóknak. A konferencián nem kaphatott szót Harmathy Attila minden tisztelője, pályatársa, tanítványa. Azok az egykori vagy jelenlegi kollégái, akikkel a Polgári Jogi Tanszéken együtt dolgozott, vagy jelenleg is töretlen lendülettel együtt dolgozik, most csatlakoznak az ünnepi tudományos ülésen elhangzott előadásokhoz saját tudományos dolgozataikkal, abban a reményben, hogy sikerül valamit felvillantaniuk abból a tudásból, tapasztalatból, bölcsességből, amit hosszú évek alatt Harmathy Attilától kaptak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!