TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Nemzetközi magánjog

: Nemzetközi magánjog

Kiadás:

Budapest, 1951

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Jog Kommunizmus

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

219 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝1. A nemzetközi magánjog azokat a polgári jogviszonyokat szabályozza, amelyek az államok közötti harcból és együttműködésből keletkeznek. A Szovjetunió által alkalmazott nemzetközi magánjogi szabályok azoknak az életviszonyoknak a jogi rendezésére irányulnak, amelyek a Szovjetunió és a külföldi államok közötti harcból és együttműködéséből keletkeznek. Mint ismeretes, a Szovjetunió külpolitikájának alaptétele harc a tartós demokratikus békéért, vagyis az olyan békéért, amely a népek egyenjogúságán, valamint a nagy és kis államok szuverenitásának elismerésén épül fel. Ebben a küzdelemben a Szovjetunió szemben találja magát a legnagyobb imperialista országoknak azzal a törekvésével, hogy uralmukat más országokra kiterjesszék és akaratukat az egész világra rákényszerítsék. 2. Lenin és Sztálin ismételten rámutattak arra, hogy lehetséges a kereskedelmi érintkezés és együttműködés a szocialista és kapitalista országok között....˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!