TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Országos településrendezési és építési követelmények

Országos településrendezési és építési követelmények

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2000

Kiadó:

Építésügyi Tájékoztatási Központ

Kategóriák:

Jog Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

148 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9635131380

tartalom:

"A gazdasági és a társadalmi életben, az ország politikai orientációjában, a tulajdonviszonyokban, az intézményrendszerben, a szakmai prioritásokban olyan jelentős módosulás következett be az elmúlt évtizedben, amely szükségessé tette a megváltozott viszonyokhoz jobban alkalmazkodó szabályozás kidolgozását. Az új építési törvény végrehajtási rendeletei között is kiemelkedő fontosságú az országos településrendezési és építési követelményekről szóló kormányrendelet, az OTÉK, amelyik a korábbi Országos Építési Szabályzatot (OÉSZ) váltja fel, s a szakmai-létesítési követelményeket kívánja a törvény szellemében részletesen szabályozni. Az OTÉK "elődje", az OÉSZ az utóbbi fél évszázad építési-műszaki szabályozásában mindig kiemelt helyet foglalt el, lényegében rendeleti formában megfogalmazott, sokak által forgatott "szakkönyv"-ként kezelték. Ezt a szerepet kívánja az OTÉK is betölteni, egyszerre szolgálva és segítve a tervezők, beruházók, hatósági szakemberek s sok esetben az építtetők munkáját."

Állapot:

közepes

Ár:

900 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!