TÁRSADALOMTUDOMÁNY (történelem nélkül) / Jog kategória termékei
Tanúskodom

: Tanúskodom

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Jog Regény, elbeszélés Közel-Kelet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

309 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A Közel-Kelet mai hazátlanjai, a palesztinok védelmében emeli fel szavát egy kommunista izraeli ügyvédnő, Felicia Langer ebben a könyvében. A periratok halmazából sokféle emberi sors bontakozik ki. Langer az igaz ügy védője: könyve a védelem vádbeszéde. A Jordán folyó nyugati partján Ramalla, Hebron, Nablusz börtöneiben fiatal nők, diákok, aggastyánok sínylődnek. A különös kegyetlenség, amelyben kivétel nélkül mindannyiuknak részük van, elsősorban abból adódik, hogy fogvatartásuk indokai: a bizonyítékok többnyire hiányoznak, ezeket vallomásuk lenne hivatott pótolni. A védelem feladatának teljesítését pedig minden eszközzel megakadályozza az izraeli hadsereg tisztjeiből álló katonai bíróság. Így lesznek Langer védőbeszédei vádbeszédekké."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!