VALLÁS / Judaika kategória termékei
A mostohafiak

: A mostohafiak

Kiadás:

Budapest, 2004

Kiadó:

Bábel Kiadó

Kategóriák:

Judaika Magyar irodalom Regény, elbeszélés

Terjedelem:

173 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Végre szembe kell nézni a múlttal, hogy legyen magyar jövő! Ne legyenek a nemzetnek mostohafiai! Fél gyógyulás, ha kimondjuk, ami volt. Erről szól ez az üldöztetésre, magyar zsidó tragédiára emlékező könyv. Novelláskötet a régmúlt gyermekkor és a közeljelen világából. Elbeszélés-ciklusom főleg az 1944-45-ös élményeken alapul. Ez a ciklus bővült ki még néhány, a témába vágó írással és ebben a kötetben olvasható, amelyet a tisztelt olvasó a kezében tart. Ez a kötet tulajdonképpen válasz a magyarságnak felmérhetetlen károkat okozott és okozó zsidógyűlölet újraélesztésére. Egész fiatal korom óta szerettem volna irodalommal foglalkozni, de pályaválasztásom, amit nem bántam meg más irányba terelt és bizonyításra késztetett. Sokat olvastam, főleg regényeket, verseket, irodalmi folyóiratokat. Egyéniségem lassan formálódott a magyar költészet csillagképei alatt. A legnagyobb hatással József Attila volt rám. Meghatározó élményt jelentettek Karinthy Frigyes, Szatmári Sándor, Nagy Lajos, Móricz Zsigmond és Anatole France művei.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!