VALLÁS / Judaika kategória termékei
Benedek Pál válogatott írásai

, : Benedek Pál válogatott írásai

Kiadás:

Tel Aviv, 2000

Kiadó:

Eked

Kategóriák:

Judaika Sajtó

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

307 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Két nap híján 67 évet élet Benedek Pali. Ebből több mint negyvenet Izraelben töltött. Tollal a kezében kísérte és rögzítette a zsidó állam mindennapjainak, örömének és bánatának minden egyes rezdülését. Benedek Pali derűs egyénisége, mélyen rejlő emberszeretete és emberismerete átüt a könyv minden egyes során. Habkönnyű nyelvezetével új zsánert teremtett az izraeli magyar nyelvű újságírásban. Remekbe szabott cikkeinek e könyvben találhat válogatott gyűjteménye a fél évszázados Izrael történéseinek, embereinek kollektív névjegye. Benedek Pali ugyanis mindenről és mindenkiről írt. Könnyedén, érthetően és a nagy hírlapírókat jellemző sugárzó szellemességgel és szellemiséggel.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!