VALLÁS / Judaika kategória termékei
Mikor kerek volt a világ

: Mikor kerek volt a világ

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1992

Kiadó:

Európa Könyvkiadó

Kategóriák:

Judaika Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

265 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9630770024

tartalom:

"Ezt a könyvet egy Amerikába szakadt hazánkfia írta, angolul és természetesen magyar témáról. Fenyvesi Károly 1956-ban hagyta el az országot - elsőéves egyetemista volt a debreceni egyetemen-, azóta kint él; két előkelő amerikai lap, a U. S. News and World Report és a Washington Post munkatársa. Könyve egy Szabolcs megyei zsidó család háromszáz évéről szól. Fenyvesi megfogadta a századokról öröklődő családi tanácsot: mindent meg kell őrizni a múltból, az ifjabb generáció az apák, nagyapák tapasztalataiból, élményeiből él, s a halál leküzdésének legbiztosabb módja az emlékezés. Ezt az örökséget, talmudista jó tanácsot követve, marylandi farmján Charles Fenyvesi felidézte magában mindazt, ami őseivel Magyarországon történt, az emlékek összegyűjtésében mozgósította valamennyi életben maradt rokonát, és megírt egy könyvet, amely boldog emlékművet állít egy hihetetlenül életképes közösség életének az elmúlt három században."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!