VALLÁS / Judaika kategória termékei
Zsidó gyónás

: Zsidó gyónás

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Interart

Kategóriák:

Judaika Orvostudomány Pszichológia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

223 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630199823

tartalom:

"Körmendi Balázs - álnév. Vagy ha így jobban hangzik, felvett írói név. (Igazi neve: Dr. Kulcsár István.) Családjáról, gyermek- és ifjúkoráról, egyetemi éveiről és neveltetéséről minden fontos megtalálható könyve szövegében, itt nem kell foglalkoznunk vele. Fontosabb egy körülményre fölhívnunk a figyelmet. Az eredetileg szülész-nőgyógyász szakorvos a harmincas évektől pszichiáternek képezte át magát. Adler-tanitvány, aki Budapest után az akkói elmekórház igazgatója, később a tel-avivi orvosegyetem klinikájául szolgáló Tel Hasomer kórház pszichiátriai osztályának vezetője. Világ hírét az Eichmann-pernek köszönhette. Valaki, aki 19 éves korában református hitre tér át, és képmutatásig menő asszimilációs kísérlete után felfedezi a maga zsidó sorsát, öregkorában, tudományos karrier után és Izrael állampolgáraként fölfedezi léte magyarságát... "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!