VALLÁS / Judaika kategória termékei
Zsidó mesék és legendák

: Zsidó mesék és legendák

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Makkabi Kiadó

Kategóriák:

Judaika Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

146 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637475397

tartalom:

˝Ezek a legendák emberi közelségbe hozzák a régi-régi történéseket, az ősi zsidó bölcsesség legendái a szeretetről, a jóságról, a ragaszkodásról, az elpazarolt tehetségről, az oly nehezen föllelhető boldogságról szólnak. A szépen megírt, tanulságos mesék komoly élvezetet jelenthetnek gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt. Goda Gábor legendáskönyve eredetileg 1940-ben, a könyvnyomtatás feltalálásának ötszázadik évfordulóján látott napvilágot. Újrakiadása jól illeszkedik a Makkabi Kiadó reprint sorozatába, hiszen immár egy évtizede azon fáradozunk, hogy a magyarországi zsidó kultúra értékei ismét hozzáférhetők legyenek, azokat mindenki az egyetemes magyar kultúra szerves részének érezze, s hogy tanításaiban valamennyien a magunk számára hasznos ismereteket és gondolatokat találjunk. A borítón és a könyvben ezért Raj Ráhel rajzai láthatók, amelyek remélhetőleg a gyerekek számára is emlékezetessé és jól elképzelhetővé teszik a szép magyar nyelven megírt ősi legendákat.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!