TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Adszorbeált molekulák infravörös spektruma, Atomok és molekulák elektroszerkezetének számítása ab initio kvantumkémiai módszerrel

Adszorbeált molekulák infravörös spektruma, Atomok és molekulák elektroszerkezetének számítása ab initio kvantumkémiai módszerrel

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A kémia újabb eredményei

Terjedelem:

156 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

A könyvsorozat 7. kötete anyag- és molekulaszerkezeti problémákkal foglalkozik. Varsányi György munkatársaival az "Adszorbeált molekulák infravörös spektruma" című monográfiában az adszorbeált molekulák rezgési frekvenciáinak jellegzetességét írja le. Az olvasó meggyőződhet arról, hogy az adszorbeált réteg infravörös spektroszkópiai tanulmányozása igen sokoldalú és hasznos információkhoz vezet. Pulay Péter és Török Ferenc az "Atomok és molekulák elektronszerkezetének számítása ab initio kvantumkémiai módszerrel" című munkájukban az egzakt kvantumkémiai számítások teljesítőképességéről tájékozatnak. A szerzők ismertetik a számítások lényegét, használhatóságukat példákkal illusztrálják, anélkül azonban, hogy a kvantitatív részletekbe mélyednének.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!