TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Enzimes analízis

Enzimes analízis

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia Műszaki vegyes

Terjedelem:

465 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630555787

tartalom:

˝Enzimológiai tárgyú szakkönyv hazánkban évtizedek óta nem jelent meg. Ezt a könyvet olyan szerzői kollektíva írta, akik maguk is az általuk ismertetett tématerületek szakavatott és nemzetközileg elismert művelői. A könyv 3 fejezetre tagolódik. Az első, általános fejezet ismerteti az enzimek és metabolitok mennyiségi meghatározásának alapelveit (fotometriás, radioaktív izotópos módszerek, enzimkinetika, enzimstabilitási kérdések stb.). A második fejezet írja le az enzimek mennyiségi meghatározásának általános gyakorlatát, majd sorjában az egyes enzimek aktivitásmérési elvét és technikai kivitelét. Végül a harmadik fejezet ismerteti néhány fontosabb metabolitcsoport enzimes meghatározását (cukrok, biogén aminok, koenzimek, aminosavak, szerves savak stb.)
A kézikönyvet nagy haszonnal forgathatják a biológiai és biotechnológiai iparok szakemberei, továbbá az egyetemi speciál-kollégiumok és a felsőfokú szakmai továbbképző intézeti tanfolyamok oktatói és hallgatói...˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!