TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Kémia. I. kötet

: Kémia. I. kötet

Kiadás:

Budapest, 1963

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Bolyai Könyvek

Terjedelem:

180. p.

Kötésmód:

fűzött

tartalom:

A "Bolyai" sorozat két kötetben közöl kémiai példákat. Ez a kötet általános kémiai feladatokat tartalmaz, a másodikban pedig analitikai kémiai számításokat ismertetek... A kémiai számítások igen nagy része nem igényel felsőbb matematikai tudást. A középiskolákban tanított matematika birtokában bárki meg tud oldani bonyolultnak tűnő kémiai példákat, hiszen ezek többnyire egyszerű arányszáűmításon alapulnak. Megoldásuk azonban, mint minden szöveges egysenleté, kezdetben nehézséget okoz. De a kémia nem csak látványos, sziporkázó kísérletekből áll. Aki megismeri a reakcióegyenletek, gázok, oldatok stb. törvényszerűségeit, sokkal tovább jut, felfedezi a kísérletek mögött rejlő mennyiségi összefüggéseket...

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!