TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Kémia itt, kémia ott, kémia mindenhol! Érdekességek a kémia tanításához

, : Kémia itt, kémia ott, kémia mindenhol! Érdekességek a kémia tanításához

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Nemzeti Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Pedagógia

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631867919

tartalom:

Aki már tartott kémiaórát pénteken a hatodik, vagy hétfőn az első órában, az tudja, hogy igen nezhéz ilyenkor a tanulók figyelmét megragadni, lekötni, a tananyagra irányítani. Közismert az is, hogy vannak "nehéz" osztályok, amelyekben a tanulók többsége a humán tárgyak vagy a sport, esetleg a művészetek iránt érdeklődik, és a kémia sajnos csak "túléni" szeretnék egy kettes osztályzattal. A rendes körülmények között jól bevált módszerek általában hatástalannak bizonyulnak ilyen esetben, ezért a tanár vagy végigkínéódja ezeket az órákat, vagy keresi a jobb, eredményesebb eszközöket. Az a tapasztalatunk, hogy érdekes, sokszínű, esetleg más tudományágakból származó anyaggal kiegészítve, "fűszerezve" a tankönyv tartalmát, leküzdhetjük a felsorolt problémákat. A különböző szakkönyvek, ismeretterjesztő művekben, tudományos folyóiratokban, heti- és napilapokban bőven találhat érdekességeket bárki. Ezeket megkeresése és feldolgozása azonban nem kevés időt igényel. Megkíséreltük ezt elvégezni Önök helyett, összegyűjtöttük a mindennapok kémiájának néhány érdekességét. Nemcsak összegyűjtöttük az anyagot, hanem megróbáltuk úgy átfogalmazni, hogy az közvetlen tanórai, esetleg szakköri felhasználásra alkalmas legyen.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!