TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Kis kémiai szótár

Kis kémiai szótár

Szerkesztő:

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Szótár

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

478 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"A mű a lengyel ismeretterjesztő, Wiedza Powszchna kiadó Maly slownik chemiczny című kötete alapján készült. Mintegy 3300 abc-rendben elhelyezett címszót tartalmaz. A teljesség igénye nélkül foglalkozik általános, fizikai, analitikai, szervetlen, szerves, biokémiai és technológiai témákkal, atomszerkezeti kérdésekkel és ásványtannal, rövid tájékoztatást nyújt híres kémikusokról és néhány kémiatörténetet érintő címszót is feldolgoz. A szöveget kiegészítő táblázatok önmagukban is összefoglaló, áttekintő képet nyújtanak egy-egy problémakörről (pl. kémiai elemek, mesterséges és természetes izotópok táblázata). Az egyes címszavak tömören és maximális közérthetőségre törekedve tárgyalják az egyes fogalmakat. A kötet a magyar viszonyoknak megfelelően átdolgozott formában kerül az olvasók kezébe. Szakemberek, pedagógusok, diákok és kémia iránt érdeklődők haszonnal forgathatják."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!