TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Szénrezonancia-spektroszkópia

: Szénrezonancia-spektroszkópia

Kiadás:

Budapest, 1984

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Kémia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A kémia újabb eredményei

Terjedelem:

243 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9630535068

tartalom:

Az Akadémiai Kiadónál 1976-ban jelent meg Sohár Pál Mágneses magrezonancia-spektroszkópia című monográfiája, amely összefoglalta az NMR-spektroszkópia legfontosabb elméleti és gyakorlati tudnivalóit. Áttekintette és példákon is szemléltette az NMR-spektroszkópia alkalmazási lehetőségeit a szerves kémiai szerkezetkutatásban. E sorozat 58. és 59. kötete az NMR-spektroszkópia új és megújult eredményeivel egészíti ki az 1976-ban megjelent könyvet. A jelen kötet tárgya a korszerű szénrezonancia (13C-NMR) spektroszkópia. A szerveskémiai szerkezetkutatás szempontjából kétségtelenül a szénrezonancia rutinszerű alkalmazása a legfontosabb fejlemény. A 13C-NMR-spektroszkópia a szerkezetről gyűjthető információk rendkívül gazdag új forrása, amely a relaxációs adatokkal bővítette a szerkezetkutatásban felhasználható spektrumparaméterek körét is. A szénrelaxációk egyszerűbben mérhetők, és különösen fontosak azért is, mert közvetlenebb és egyértelműbb kapcsolatban vannak a kémiai szerkezettel. Mindez indokolja, hogy e témának külön kötetet szenteljen a sorozat. Sohár Pálnak e sorozatban megjelent két könyve nemcsak az NMR-spektroszkópia területén munkálkodó szakemberek számára, hanem az annak eredményeit széleskörűen felhasználó kutatók részére is jelentős forrásmunka.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!