TERMÉSZETTUDOMÁNY / Kémia kategória termékei
Veszélyes anyagok és készítmények

Veszélyes anyagok és készítmények

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Kémia Növényvédelem Mezőgazdaság általában

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Környezetvédelmi Kiskönyvtár

Terjedelem:

325 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9632242467

tartalom:

"A veszélyes anyagokkal kapcsolatos hazai szabályozás átalakítását az Európai Unió jogával való összhang megteremtésének s a gyakorlat terén való közelítésnek a szükségessége egyaránt halaszthatatlanná teszi. A kemikáliák helyes kezelésével összefüggésben számos új elvvel, fogalommal, a nemzetközi színtér új programjaival szembesülnek a szakemberek. Ilyenek például a prioritási listák, a notifikáció, a GLP. Ezekhez kapcsolódnak még a kémiai biztonság rokon területeiről az ADR és RID, EU-szám, a veszélyes anyagok és készítmények mellett a veszélyes áruk, s a szállításukra vonatkozó előírások. A könyv értelmezi az egyes szakterületeken azonos fogalmakkal jelölt, de esetenként eltérő tartalmat hordozó kifejezéseket mint a veszélyességi kategóriák, az osztályba sorolás, a jelölések, a csomagolás, a szimbólumok és piktogramok. A tájékoztatási, ismeretterjesztési célokat szolgáló könyv a hatályos jogintézmények bemutatásával időszerű ismeretanyagot közvetít. Szerzői a terület neves szakértői, akiknek átfogó tapasztalata a biztosítéka annak, hogy az új terminológia és a még szabályozásra váró nyitott kérdések könnyen érthető, színvonalas megfogalmazást nyernek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!