MŰVÉSZET / Festészet kategória termékei
50kettőkortárs

50kettőkortárs

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 2007

Kiadó:

Art&Design Kht.

Kategóriák:

Festészet Képzőművészet Szobrászat Vegyes művészet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

369 p.

Méret:

20 x 30 cm

Kötésmód:

papír

ISBN:

9789630632751

tartalom:

"Itt vannak kortárs művészeink. Lássuk őket! Szerintem érdemes. Éljük meg korunk festészetét, szobrászatát, képzőművészetét!
Meg kell szeretni, beszélni kell róla, sőt érdemes gyűjteni korunk művész szcénájának modern lenyomatát.
Mindannyian mások, mint ahogyan mindegyik festmény, szobor más és más, egyéni szubjektummal van átitatva. Ettől szép a művészet, minden művész megismételhetetlen, ahogy egyéni szemszögből, látásmóddal látja a körülötte levő világot, és ezt formába önti.

Itt van egy szelet, vagy keresztmetszet hazai kortársaink műviből. Nagyrészt festőművészek, de vannak közöttük intermédiások (Keller Diana, Kovács Alida, Kun Zita és Szöllősi Géza), és három érdekes szobrász is (Azúr Kinga, Huggecsek Balázs, Zielinski Tibor). Furcsa volt megismerni őket, közelről látni, ahogy Bánki Ákos festőművész szervező barátommal konzultálnak, és a végéb már velem is szépen együttműködnek. […] Mindenképpen érdekes kordokumentum lesz belőle, ezt hiszem. Érdekes kutatni régi idők festészetét, de ezúttal mi teremtünk kordokumentumot, igaz az egész csak egy szeletét mutatjuk be, tudjuk bemutatni."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!