MŰVÉSZET / Képzőművészet kategória termékei
Művészet és szépség

: Művészet és szépség

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Anonymus Irodalmi és Művészeti Kiadó

Kategóriák:

Képzőművészet Művészettörténet Esztétika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

299 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"„A női szépség esztétikája című könyvemben - mely egyébként már régen nem kapható - igyekeztem annakidején a női test analizálásán keresztül népszerűsíteni azokat a fontos művészi és kultúrhistóriai szempontokat, melyeknek ismerete nélkül mégoly tudós elméletek sem közvetíthetik a közönség felé a művészi szemlélet alapvető törvényeit. […]
Ezt a tárgykört most rendszeresebben és részletesebben dolgoztam föl, a módszeren azonban most sem változtattam. Elvont és száraz esztétizálás helyett most is bekapcsoltam fejtegetéseimbe – ha úgy tetszik: cselekvésembe – nemcsak a festészet és a szobrászat tanításait, hanem az anatómus adatait, a jellemző történeti eseményeket és anekdotákat, a divat fejlődéstörténetét és furcsaságait, sőt a költők ditirambusait is, hogy színesebbé tegyem az esztétikai elméleteket és a művészettörténeti adatokat itt-ott elkerülhetetlenül hűvős tárgyilagosságát."

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 600 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!