VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
A nyilvános istentisztelet. Egyetemi előadások a lelkipásztorkodástan köréből

: A nyilvános istentisztelet. Egyetemi előadások a lelkipásztorkodástan köréből

Kiadás:

Budapest, 1923

Kiadó:

Szent István Társulat

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

340 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Minthogy munkámat elsősorban tanítványaimnak szántam, hogy tudományos munkálkodásaikhoz is vezérfonalul szolgáljon, nagy gondot fordítottam már az első kiadásnál arra, hogy az egyes liturgikus kérdések irodalmával is megismertessem őket. Ezen harmadik kiadásban is jeleztem minden egyes kérdésnél a legújabb irodalmat. Hogy ezt megtehettem, köszönhetem a német liturgikus iróknak, akik a háború után egyesületet alapítottak a liturgikus tudomány művelésére. Ez a derék egyesület évkönyveket ad ki: Jahrbuch für Liturgiewissenchaft cím alatt (az első megjelent 1921-ben, a második 1922-ben), melyeknek mindegyike gazdag irodalmi repertoriumot nyujt (az első 1914-21-ig terjedő időszakról) a legújabb liturgikus irodalomról, ismertetve nemcsak az önálló munkákat, hanem a különböző nyelvű folyóiratokban megjelent cikkelyeket és értekezéseket is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!