VALLÁS / Kereszténység kategória termékei
Áldott találkozások a Bibliában

: Áldott találkozások a Bibliában

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Ráday Kollégium

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

83 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630192403

tartalom:

˝Áldott találkozásokról kívántam megírni ezt a könyvet. Ez a találkozás kétirányú. Találkozás Istennel, találkozás emberekkel. Mindkét találkozásra mindnyájunknak szüksége van. Istennel találkozhatunk gondolatban, szívünk érzéseiben, templomban és minden más helyen, ahol hitben élő emberek élnek. Ez a találkozás szemmel nem látható, de annál inkább a mi lelkünk és szívünk találkozása a láthatatlan Istennel és az Ö egyszülött Fiával az Úr Jézus Krisztussal. Találkozhatunk vele imádságainkban, éneklésünkben, igehallgatásainkban, a Biblia olvasása közben, és minden olyan írásban, amely Jézus Krisztusról tesz bizonyságot. Kérem Istent, hogy tegye áldottá ezt a könyvet is úgy emberekkel, mint Istennel való találkozásra. (Dr. Ecsedy Aladár)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!