VALLÁS / Kereszténység kategória termékei

: "Aminek hamarosan meg kell történnie..." A Jelenések könyvének magyarázata

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Evangéliumi Kiadó

Kategóriák:

Kereszténység

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9639012025

tartalom:

Örömmel nyújtjuk át az olvasónak ezt a voltaképpen régi, tartalmát illetőleg azonban oly friss és időszerű könyvet. Az első világháborút követő kiadása óta évtizedek teltek el. Számos olvasó, aki régebbről ismerte a könyvet, arra kért, hogy lehetőleg minél hamarább adjuk ki ezt a tartalomban igen gazdag kommentárt a Jelenések könyvéhez. Nem zárkózhattunk el az igény elől, hiszen mi magunk is meg vagyunk győződve, milyen nagy gyakorlati segítséget nyújt a bibliaolvasónak. Helmut Tillmann testvér vállalta a szükséges átdolgozás feladatát, és ezzel hálára kötelező szolgálatot végzett. Kívánjuk, hogy a könyv ugyanazt a célt szolgálja, mint valamennyi többi kiadványunk: csodálatos Urunk és Üdvözítőnk, Jézus Krisztus dicsőítését, és olvasóink szellemi épülését.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!